Papiraftørring

Her finder du aftørringsprodukter til såvel køkken og toilet, som til værksted og produktion. Vi fører Katrin, Tork, PaperNet og Pristine.

Aftørringsprodukter

Hos Click2buy finder du alt indenfor papiraftørring. Vi har blandt andet Katrin, Tork og Pristine og Papernet til gode priser. Hvad enten det er håndklædeark, centerruller, toiletpapir eller køkkenruller, så har vi det du skal bruge. Dispensere til håndklædeark finder du også her på siden. 

Centerruller

Hvad enten du søger centerrulle til at hænge på toilettet eller værkstedet, så har vi et bredt udvalg af både centerruller og dispensere dertil. Mærkerne er Tork, Papernet, Pristine og Katrin, som er kvalitets aftørringspapir og opfylder ethvert krav til aftørring. 

Dispensere

Centerruller og dispensere går hånd i hånd, og derfor har vi hos Click2buy naturligvis også dispensere til papiraftørring. Vi sælger både Katrin dispensere og Tork dispensere. De er nemme at anvende og det er simpelt at skifte rullen til en ny.

Papirhåndklæder

I stedet for almindelige håndklæder, som er mere uhygiejnisk og skal skiftes ofte, så bruger mange virksomheder papirhåndklæder. Man får en både praktisk og hygiejnisk løsning på arbejdspladsen eller i intuitionen.  Vi forhandler Tork, Careness, Pristine og Katrin håndaftørring. Og vi har både et lags og flere lags papirhåndklæder. 

Toiletpapir

Hos Click2buy har vi et stort udvalg at toiletpapir. Vi har luksusudgaven med 3 lag og den sparsomme med 1 lag. Vi har Careness, Katrin, Tork og Papernet toiletpapir. Vi sælger til både arbejdspladsen og til private hjem. 

Har du spørgsmål til nogle af vores papiraftørrings produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 40 00 01. Vi har stor viden inden for netop aftørring, og vi står altid klar til at give vores gode råd med på vejen.