Kantine og catering

Kantine og catering

Her finder du alt indenfor catering emballage og kantine tilbehør. Find alt lige fra foliebakker og termobakker, til smoothies bægre og burgerlommer m.m. 

Alu folie 45 cm x 150 mtr.

219.00 DKK
Alufolie er et must-have i køkkenet, da det er ideelt til indpakning af fødevarer og tåler samtidig dybfrysning og opvarmning.45 cm bred rulle på hele...
mere info

Alt til catering og kantine

Click2buy har alt hvad der behøves i kantinen eller til catering. Hvad enten man søger alubakker, foliebakker eller madpapir, så har vi det. Vi tilbyder produkter til både virksomheder, institutioner og til privat brug. 

Alubakker og madopbevaring

I restauranter og kantiner er det uundværligt med ordentlig madopbevaring, der både holder maden varm og holder tæt. Vi har alubakker og termobakker der er perfekte til mad. Det samme gælder for vores dressingbægere med låg, der kan bruges både ved salatbaren og i kantinen. 

Madindpakning

Burgerlommer, burgerpapir,pølsepapir og pølseindpakning er blot nogle af de produkter du kan finde under kategorien madindpakning. Vi har hvad du skal bruge når det kommer til indpakning af madvarer. Vi forhandler også cateringfilm og dispensere dertil.