Drikkevarer og søde sager

Drikkevarer og søde sager

Her finder du alt inden for kaffe, kakao, te, chokolade, slik og tyggegummi.

Chokolade, kaffe og te

Lidt sødt til ganen og en god kop kaffe gør de fleste glade. Og vi synes det er vigtigt med gode produkter der både henvender sig til arbejdspladsen og det private hjem. Derfor har vi salg af kaffe,te, vin og søde sager på Click2buy. Vi bestiller hjem fra dag til dag, så er det noget du mangler, så får vi det hjem til dig. 

Chokolade online

Står du og mangler chokolade til dine kunder eller familie, har Click2buy et fristende udvalg. Vi tilbyder chokolade til både virksomheder og private. Vi har storkøb af både Daim, Ritter Sport og Marabou, med flere. Anthon Berg finder du også på Click2buy, både chokoladekugler og marcipanbar. 

Kaffe online

En god kop kaffe er vigtig for de fleste, både derhjemme eller på jobbet. Hos Click2buy har vi sørget for at du kan købe en kaffe der smager godt og til en god pris. Vi har noget for enhver smag. Lige fra Gevalia til Peter Larsen Kaffe eller den økologiske Mountain kaffe

Slik

Til den søde tand, har vi også et lille udvalg af slik og tyggegummi hos Click2buy. Vi sælger til både private og virksomheder. Vi har et fint udvalg af Stimorol tyggegummi, spejdersnus, bolsjer og karameller. Er der noget vi ikke har, kan det hurtigt bestilles hjem.  

Te

Det er ikke kun kaffe vi har hos Click2buy, vi har selvfølgelig også te på webshoppen. Vi har det lækreste te fra Pickwick til enhver smag. Blandt andet mango te, lakrids te, skovbær te, jordbær te og english breakfast te. Vi sælger te til både virksomheder og private.