Forsendelse og emballage

Her finder du alt indenfor forsendelse og emballage, såsom bobleplast, bobleplast, kuverter, følgeseddellommer og meget andet. 

Alt til emballage og forsendelse

Når det kommer til emballage og forsendelse, har Click2buy er stort og bredt udvalgt. Vores sortiment spænder vidt, lige fra gummibånd, bobleplast og bølgepap, til pakketape, paprør, følgeseddellommer, papkasser og lynlåsposer. Hos Click2buy sætter vi service i højsæde og er altid klar til at hjælpe.

Bobleplast og bølgepap online

Hos Click2buy forhandler vi mange produkter indenfor forsendelse og emballage. Og det inkluderer blandt andet bobleplast og bølgepap. Vi har bølgepap i forskellige mål, som passer til formålet. Bobleplast og boblefolie er også en nødvendighed i mange virksomheder og i privaten, så det forhandler vi naturligvis også. 

Pakketape og tilbehør online

Pakketape og tapeholdere er en nødvendighed på mange arbejdspladser. Derfor har du også mulighed for at handle lige præcis tape i forskellige størrelser og mål, samt funktionelle tapedispensere hos Click2buy. 

Kuverter

Click2buy har et udvalg af kuverter til både store og små virksomheder, samt private. Almindelige kuverter med og uden peel & seal lukning. Rudekuverter og boblekuverter.