Alt til bordet

Alt til bordet

I denne kategori finder du alt indenfor borddækning og engangsservice. Her kan du finde duge i forskellige farver, bloklys, engangskrus og paptallerkener, samt servietter og meget andet. 


Borddækning og engangsservice

Hos click2buy finder du et stort udvalg indenfor borddækning og engangsservice. Her finder du alt lige fra paptallerkener og engangskrus til papirduge og servietter. Vi bestræber os på at have et stort udvalg af engangsservice, duge, servietter samt lys og glas. Og leverer både til virksomheder såvel som private.

Find duge online

Click2buy et bredt sortiment indenfor duge. Er du på udkig efter den helt rigtige dug til en festlig anledning, så kan du finde det lige her hos Click2buy. Vi har forskellige papirduge i forskellige kvaliteter og tykkelser, ligesom vi har bordpapir, rulledug Dunicell og rulledug Dunisoft og duge i forskellige farver. Er der en bestemt farve eller type du ønsker, så bestiller vi den selvfølgelig hjem til dig.

Køb servietter online 

Når det kommer til borddækning, er servietter en vigtig del, og her har vi hos Click2buy også et godt og bredt udvalg med forskellige tykkelser, kvaliteter og farver og har med garanti servietter til enhver anledning og fest. Røde servietter til julebordet, gule servietter til påskebordet og et væld af andre farver til konfirmation, bryllup og fødselsdage. Vi har 3 lags servietter der er i ekstra god og tyk kvalitet. 

Engangservice til festen

Skal du bruge engangsservice, skal du ikke lede længere. Hos Click2buy finder du alt du skal bruge til at dække bordet med: Engangstallerkener i både pap og plastik, kopper og engangskrus, samt engangsglas i klar plast til kolde drikke. Står du og skal bruge kopholdere, har vi også det. Vi tilbyder rødvinsglas, hvidvinsglas og flere forskellige slags engangsbestik. Vi har rørepinde til kaffen, og meget mere.